Age of Empires 4 aangekondigd!

age of empires

Goed nieuws voor iedereen! Age of Empires komt terug. We weten allemaal al dat er een remaster aankomt van het originele deel. Maar 12 jaar nadat Age of Empires 3 verscheen is het tijd voor een vervolg. Age of Empires 4 is officieel aangekondigd.

Op dit moment weten we nog vrij weinig over de game. Zo goed als het enige wat we te weten zijn gekomen is dat het een nieuwe Age of Empires game gaat worden zoals je deze mag verwachten. De ontwikkelaar is daarentegen niet dezelfde als voorheen. De game wordt ontwikkeld door de studio Relic. Bekend van onder andere Dawn of War en Company of Heroes. Het blijft hoe dan ook een game van Microsoft.

De game laat waarschijnlijk nog enige tijd op zich wachten. Gelukkig hebben we nieuws over de release date van de Age of Empires: Definitive Edition. Deze zal gaan verschijnen op 19 oktober. Dit is precies 20 jaar na de verschijning van het originele deel. Daarnaast liet Microsoft weten bezig te zijn met een Definitive Editon van Age of Empires 2 en Age of Empires 3, ondanks de HD versie van deel 2 die al een tijdje verkrijgbaar is.

O, ja. Bij de aankondiging hoort natuurlijk ook een kick-ass cinematic trailer.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek