Saints Row ontwikkelaars komen met Agents of Mayhem

Agents of Mayhem

De ontwikkelaars van de Saints Row franchise, Volition, komen met een gloednieuwe IP genaamd Agents of Mayhem. Een titel gebaseerd op een superhelden comic reeks. Bekijk hier beneden de eerste trailer en lees de eerste informatie over de game!

In Agents of Mayhem moet jij de stad Seoul en de wereld zien te redden, en vernietiging door de supervillain groep L.E.G.I.O.N (League of Evil Gentlemen Intent on Obliterating Nations) zien te voorkomen. Dit doe jij in een squad van drie Super Agents van het M.A.Y.H.E.M (Multinational Agency for Hunting Evil Masterminds) team.

Het mooie is dat jij je eigen squad kan samenstellen, kan bewerken en upgraden. Tijdens het spelen kan jij tussen de Agents switchen om verschillende tactieken toe te passen of gameplay te variëren. Door jouw thuisbasis te verbeteren krijg je toegang tot meer gadgets en upgrades voor jouw Agents.

De wereld is overgenomen door de forces van LEGION en de enige die nog over zijn om hier iets aan te doen is de MAYHEM organisatie. Deze wordt naar Seoul gestuurd in Korea om er voor te zorgen dat de LEGION hun doel niet behaald: een device verkrijgen dat er voor zorgt dat de supervillain organisatie ongekende krachten zal krijgen. Succes is verreweg van gegarandeerd en totale verwoesting zit er dik in, maar dat is vrij normaal in een dagelijkse shift van MAYHEM Agents.

Saints Row fans niet getreurd, want deze game speelt zich af in het Saints Row universum! De game bevat bepaalde story elementen uit de franchise, symbolen, en design inspiratie.

Zo te horen aan de namen van de twee groepen zijn ze het gevoel voor humor in ieder geval niet verloren bij Volition. Wij zijn erg benieuwd naar de gameplay van deze nieuwe IP. Jij ook? Laat het ons weten!

Agents of Mayhem zal ook te zien zijn tijdens de E3 en staat gepland voor release ergens in 2017 voor de Playstation 4, Xbox One en PC.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek