Agony – Red Goddess Teaser Trailer

Agony is een first-person survival horror game die wordt ontwikkeld door MadMind Studios. De studio werd in 2016 opgericht door 9 veteranen die onder andere hebben gewerkt aan The Witcher 3, The Division, Sniper: Ghost Warrior 2 en nog een paar andere titels.

In Agony begin je jouw avontuur als een gekwelde ziel in de diepte van de Hell, zonder enige herinnering van het verleden. Je hebt een bepaalde gave waadoor je mensen op jouw pad kunt besturen. Je hebt zelfs de mogelijkheid om onbenullige demonen over te nemen. Deze gave is jouw sleutel tot overleven in de extreme omstandigheden waarin je je bevind.

By exploring hostile environment and interacting with the other weary souls of the hellscape, the hero will soon understand that there is only one way to escape from Hell, and it will require a meeting of the mystical Red Goddess.

Door de gevaarlijke omgeving af te speuren en om te gaan met de andere afgematte zielen die rondzwemen in de hell. Kom je al snel tot de conclusie dat je maar op één manier kunt ontsnappen. Om die ontsnapping mogelijk te maken moet je de Red Goddess gaan ontmoeten.

Agony is in ontwikkeling voor de Playstation 4, Xbox One en PC. De game staat gepland voor een release ergens in 2018.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek