Agony release datum en PC specificaties

Agony

Heeft u een licht sadistische humor of een voorliefde voor horror, dan is deze game zeker voor u!

Agony, een first-person game waar al veel over werd gepraat. In deze game gaat u survivallen als een “tormented soul” in het diepste hoekje van de hel. U zult moeten overleven met special abilities zoals “possession” in deze extreme omstandigheden. Door nieuwe omgevingen te verkennen en te handelen met andere zielen in de hel zult u er vlug achter komen dat het niet gemakkelijk gaat worden om uit de hel te ontsnappen. U moet namelijk de “Red Goddess” zien te vinden om uw weg uit dit gruwel oord te vinden. De game geeft een nieuwe standaard aan onverwachte schrikmomenten.

Dit spel vertoont schokkende beelden en is dus niet voor iedereen geschikt. Zo staan in de tags op Steam: naaktheid, bloed en ingewanden. Dit belooft dus een gruwelijke game te worden. Wat ook wel belangrijk is om te weten is dat Agony geen censor zal gebruiken.

De makers van deze game hebben aan verschillende bekende titels mee gewerkt zoals “The Division” en de veel besproken game ”The Witcher 3.” Samen met een groep van 9 veteranen wat betreft games maken, werken zij in de MadMind Studio’s aan visueel indrukwekkende games met uitgebreide content. Ook beloven zij 35+ uur aan game plezier om alle verborgen kamers, verzamelobjecten en de zeven eindes te ontdekken. Daarnaast is er een “agony mode” wat inhoudt dat u oneindig kan spelen zonder einde.
Deze singleplayer game is dan wel van goede beeld kwaliteit, maar de game heeft niet de aller nieuwste hardware nodig. Zo zijn de aanbevolen systeemeisen:

  • Besturingssysteem: Windows 7 / 8 /10
  • Processor: AMD Phenom II X4 955 – 4 Core, 3.2 GHz/ Intel Core i5-4570 3.2GHz
  • Geheugen: 8 GB RAM
  • Grafische kaart: 2GB / Radeon R9 200 Series or Nvidia GeForce GTX660
  • DirectX: Versie 11
  • Opslagruimte: 40 GB beschikbare ruimte
  • Geluidskaart: DirectX compatible

Met controller of toetsenbord en muis gereed is de game vanaf 30 Maart 2018 verkrijgbaar op de PC, PS4 en Xbox one.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek