Alle aangekondigde Injustice 2 personages

Injustice 2 Heroes vs Villains

Het duurt niet heel lang meer voordat Injustice 2 in de schappen of in de online stores te vinden zal zijn. Er zijn al een boel DC helden en schurken aangekondigd. Je kan dit lijstje hier bekijken.

Alle tot nog toe aangekondigde speelbare personages kan je zo direct hier beneden bekijken met de benodigde gameplay video’s en/of afbeeldingen. Injustice 2 zal vanaf 18 mei speelbaar zijn en er zullen in de tussentijd vast nog meer speelbare characters worden aangekondigd, mocht dat zo zijn kan je deze ook weer bij ons bekijken. En verwacht zeer zeker een mooie review rond release! Voor nu, enjoy:

Injustice 2 Character Roster

Aquaman

Atrocitus

Bane

Batman

Black Adam

Black Canary

Blue Beetle

Brainiac

Captain Cold

Catwoman

Cheetah

Cyborg

Darkseid

Deadshot

Dr. Fate

Firestorm

Flash

Injustice 2 gameplay Flash

Gorilla Grodd

Green Lantern

Injustice 2 Green Lantern

Green Arrow

Injustice 2 Green Arrow

Harley Quinn

Poison Ivy

Robin

Scarecrow

Injustice 2 Scarecrow Villain

Supergirl

Superman

Swamp Thing

Wonder Woman

Zo, dat was elk personage tot nog toe. Niet elke held of schurk heeft ook daadwerkelijke gameplay maar nu heb je een idee van alle personages! Laat ons weten of jij de game gaat halen en wat je ervan vind!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek