Alle Developer Diaries van Guild Wars 2: Path of Fire

ERIKF FO HTAP

22 September is het alweer zover, Guild Wars 2 krijgt een nieuwe expansion: Path of Fire. Voorheen, bij Heart of Thorns, liet ArenaNet vrij weinig informatie naar buiten. Dit keer is dat anders!

De livestream die PoF aankondigde, gaf direct informatie over bijna alle expansion features! Dit gaf spelers direct een fijner gevoel dan dat we elke week moesten wachten op een beetje informatie zoals bij Heart of Thorns. Ditmaal kwam ArenaNet met Developer Diaries. Hierin word dieper gepraat over de features die eerder aan werden gekondigd. Ook waren er livestreams waarin expansion gameplay werd getoond. Om te beginnen met de allernieuwste diary: Story.

Hiervoor was Mounts week. Dit is ook een nieuwe feature die in PoF komt. Mount werken anders in Guild Wars 2. Ze zijn niet zomaar een speedboost, maar werken als een verlenging van jezelf. De ene mount springt ver, de ander hoog en ga zo maar door. De volledige livestream is hier te bekijken, met de trailer hier beneden.

Als allereerst was het Elite Specialization week. In deze livestream kwam elke class aan bod. Ook deze feature kreeg weer een Dev Diary met een boel informatie en meer!

Path of Fire heeft veel meer te bieden dan Heart of Thorns, maar daarom was HoT ook de grondlegger voor toekomstige content! 22 september is het zover, verwacht ook van ons nog een boel nieuws na de release van de expansion!

Ga jij Path of Fire spelen? Laat het ons weten in de reacties hier beneden.

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek