Alle Doom Multiplayer modes bekend

Bethesda en id Software hebben gisteren de zes multiplayer modes voor het nieuwe Doom bekend gemaakt. De game staat gepland voor 13 mei. De Multiplayer modes kun je hier bekijken met informatie!

Wij hebben voor jullie ook een trailer die hier beneden te bekijken is! De zes multiplayer modes zullen komen als volgt:

  • Soul Harvest
  • Freeze Tag
  • Warpath
  • Domination
  • Team Deathmatch
  • Clan Arena

Eén van de modes genaamd Soul Harvest klinkt voor velen misschien onbekend. Het is eigenlijk vergelijkbaar met Team Deathmatch, alleen moet je de zielen verzamelen van de mensen die dood zijn voordat het daadwerkelijk telt. Een Demon Rune zal ergens op de map verschijnen als dit gebeurt. Als je iemand vermoordt die de Demon is, dropt hij bijvoorbeeld vijf Demon Runes.

Freeze Tag daarentegen is een beetje zoals sommige van jullie het als kind gespeeld zullen hebben. Spelers die doodgeschoten worden zullen niet direct dood zijn maar zullen stil blijven staan (Immobilized) tot dat een friendly player jou helpt, duurt dit te lang, zal je uiteraard het lootje leggen!

Doom Multiplayer HD

Warpath is een variant op King of the Hill, maar de twist zit hem in het feit dat de capture point constant in beweging zal zijn. Domination zal dan weer bestaan uit het overnemen van drie statische punten, de twist in deze mode is dan weer dat er ergens in de match een random Demon Rune zal spawnen die spelers van het team dat de Rune krijgt natuurlijk een groot voordeel zal gaan geven.

Nog een mode is Clan Arena, en deze mode is natuurlijk voor de wat meer hardcore spelers bedoelt. Er is geen respawn of health en armor en er zijn ook geen Demon Runes. Last but not least, Team Deathmatch is precies wat je denkt dat het is: hersenloos knallen en letten op de spawns!

Doom krijgt een release op 13 mei en is te spelen op de Playstation 4, Xbox One en de PC!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek