Alle Game Awards 2016 trailers

The Game Awards 2016

De uitslagen van de The Game Awards 2016 zijn al binnen. Nu is het tijd om een kijkje te nemen naar een aantal trailers. De trailers laten een aantal nieuwe dingen zien. Niet elke game of de awards kreeg een trailer, maar wel een aantal hele bijzondere.

Om te beginnen met een project waar veel mensen nog meer vragen over hebben. Death Stranding, de aankomende game van Hideo Kojima liet in de originele trailer al zien dat Norman Reedus (Walking Dead) een bepaalde rol zal spelen in dit spel. Niet alleen Norman, maar nog twee celebrities zullen het front van dit verhaal versterken. Guillermo del Toro en Mads Mikkelsen zijn te zien in deze nieuwe trailer. Net als de eerste trailer, brengt ook deze veel vragen met zich mee.

Bethesda heeft met Doom al bewezen dat een Sci-Fi/ horror shooter een groot succes kan zijn. Met de re-make van Prey zullen ze dit hopelijk nogmaals bewijzen. Bekijk hier beneden de nieuwe trailer van Prey, deze laat een aantal gameplay fragmenten zien.

Over Sci-Fi gesproken, het vierde deel van Mass Effect is ook een titel waar velen al lang naar smachten. Ook deze game kreeg een trailer die gameplay, story en meer laat zien. Spring in de mooie wereld van Andromeda in deze nieuwe video.

Jeetje, wat is het met al deze Sci-Fi games?! Nou, dit keer een strategie game dan. Halo Wars 2 krijgt een story trailer die de Rise of Atriox laat zien. Alhoewel deze trailer geen gameplay laat zien, is hij zeker een kijkje waard.

Het zevende seizoen van The Walking Dead is bezig, in dit seizoen terroriseert Negan de overlevers. De comics breien een einde aan The Whisperer War en ook de TellTale games gaan natuurlijk verder. Bekijk hier de eerste blik op A New Frontier.

Zin in een ouderwets spelletje met een lekker arcade gevoel? Dan is deze reveal trailer van Shovel Knight: Specter of Torment misschien wel iets voor jou!

Op GamesCom dit jaar, hebben wij onze handen mogen leggen op een early version van Zelda: Breath of the Wild. Wij waren allemaal positief verrast met de tijd die wij in deze game hebben besteed. De game ziet er fenomenaal uit en dat kun je ook zien in deze presentatie van The Game Awards.

Niet alleen de presentatie van Breath of the Wild kwam bij deze awards naar voren. Ook de nieuwe Life in the Ruins trailer brengt een boel nieuwe beelden naar het publiek toe. Hierin zie je de geweldige wereld waarin jij je zult bevinden. Nieuwe vijanden, verhalen, quests en meer zullen op je wachten!

Guardians of the Galaxy is één van de meer geliefde Marvel films dankzij de sterke humor, geweldige personages en leuke storytelling. Nu is er een hele korte teaser voor een TellTale series van de film. Dat zal wat beloven!

Nog even volhouden dames en heren, we zijn bijna door de trailers heen. Dauntless, een aankomende co-op action RPG wordt aangekondigd. De game zal uitkomen voor op de PC ergens in 2017. Veel weten we nog niet van de game, maar de trailer ziet er tof uit.

Vacation all i ever wanteeheeed. Deze grappige en brute video zal veel mensen eindelijk een goed idee geven over Bulletstorm. De game zal een Full Clip Edition krijgen. Bekijk hieronder de %&$^# video.

Warframe is een gratis game die een ruwe start heeft gehad. De game heeft veel dingen fout gedaan door de tijd heen maar is zich de afgelopen maanden flink goed op aan het pakken. De game krijgt daarom ook een nieuwe trailer waarin je de vette ninja-actie kunt zien die de game bevat.

Last but not least, één van de grotere competitieve games van de afgelopen tijd krijgt een nieuwe update. Rocket League krijgt de Starbase ARC trailer die er wonderbaarlijk goed uit ziet! Deze update zal 7 december uit komen.

Nou, dat waren een hele, hele, heeeele boel trailers. Welke trailer spreekt jou het meest aan? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek