Alweer een Red Dead Redemption Teaser

red dead redemption

Rockstar is menens over Red Dead Redemption. Alweer wordt er een teaser op Social Media losgelaten. Dit keer lijkt Rockstar echter te bevestigen dat het inderdaad gaat over de Red Dead Redemption serie.

De volgende Tweet verscheen vandaag op Twitter.

Een rode achtergrond, een zon op de achtergrond en een stel cowboys die deze kant op komen gelopen. Wat betekent dit? Niets minder dan dat er zeker weten een Red Dead Redemption onze kant op komt. In ieder geval een aankondiging binnenkort.

Gisteren plaatste Rockstar al een teaser met een rode achtergrond en het Rockstar Logo. Ook hun website kleurde rood. Veel fans namen dus al de conclusie dat het ging om een nieuwe Red Dead Redemption game. Met de nieuwe teaser is er bijna geen twijfel meer mogelijk. Nu is alleen nog maar de vraag wanneer de game onze kant op komt. Natuurlijk zien we ook graag een mooie trailer zoals we bij GTA V destijds zagen.

Wij houden je op de hoogte. Zodra er meer nieuws verschijnt over Rockstar’s aankondiging lees je het bij ons op de website!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek