SPONSORS

PARTNERS

intheGame Kinguin Deals

Armin van Buuren – Sunny Days

Wolfenstein II: The New Colossus – Roswell Mission

American Truck Simulator

American Truck Simulator

SCS software heeft op Gamescom een nieuwe trailer getoond van het spel American Truck Simulator de langverwachte opvolger van Euro Truck Simulator 2. American truck Simulator neemt je mee op reis door de Verenigde Staten van Amerika en zijn adembenemende landschappen, en bekende bezienswaardigheden met een gevarieerd aanbod van goederen en de meest legendarische Amerikaanse trucks

De game engine is gebaseerd op dezelfde engine als die van Euro Truck Simulator 2 maar dan nog meer uitgebreid met nieuwe features waardoor de beste game ervaring ontstaat die ooit is gemaakt door SCS software. In de beelden van de trailer, ziet het er allemaal veelbelovend uit. American Truck Simulator zet u in de bestuurdersstoel om gehuurd te worden voor de lokale markt van het vrachtvervoer en deze te veroveren. Je uiteindelijke doel is je opwerken naar een van de grootste transportbedrijven in de Verenigde Staten van Amerika.

Maak gebruik van de extra functies van American Truck Simulator door deelname aan de online community van World of Trucks, het centrum voor virtuele truckers over de hele wereld die geïnteresseerd zijn in Euro Truck Simulator 2, American Truck Simulator en toekomstige SCS Software truck simulatoren. In de nieuwe trailer wat gelanceerd is zien we onder andere stedelijke gebieden tot de Rocky Mountains, van het strand tot bloemenvelden en van olievelden tot las Vegas, het zit er allemaal in. Uiteraard kun je net zoals in Euro Truck Simulator 2 ook gewoon je eigen gekochte truck pakken en van de East Coast naar de West Coast gaan rijden. In de trailer is ook nog te zien dat er weer een divers aanbod van vracht om te vervoeren is. We zijn onder andere enkele koelwagens, een wagen met grind en een wagen met grote ijzeren buizen. Ook zien we een divers scala aan paintjobs voor de trucks en trailers. Van binnen zien de trucks er zoals we gewend zijn van Euro Truck Simulator 2 ook erg gedetailleerd uit.

“It´s not driving, It´s trucking”

SCS software heeft nog geen release datum bekend gemaakt voor American Truck Simulator.

Gerelateerde berichten

Tags

Dit vind je misschien ook leuk...

 • Lijkt me gaaf! Wat vinden jullie?

 • FrenzyPinguin

  Online community lijkt me cool!

 • Deze game staat bovenaan mijn verlanglijst!

 • Afwachten maar.

 • Kajligator

  HEEEEEEEYAAAAAAAA It’s about time! Deze cowboy kan niet wachten op deze game, wordt weer tientallen uren lekker rond crossen door de VS (voorlopig nog alleen California) netzoals in 18WoS/hard truck! Heb er zin in!

  *luister 2-pac – California Love*

 • Lijkt me een zeer leuke game, ben alleen benieuwd naar de physics die ze gebruikt hebben, of ze die inmiddels al verbeterd hebben t.o.v. ETS2. De trailer ziet er in ieder geval zeer belovend uit.

Advertentie

Deze maand

Spring naar werkbalk