Andrew Lincoln over brutaliteit in Walking Dead seizoen 7

Andrew Lincoln (Rick Grimes) wilde na een boel commotie ons, de fans, even bijpraten over waarom dit seizoen zoveel brutaliteit bevat. De acteur laten weten dat het allemaal logischer zal zijn aan het einde van het seizoen.

Er is door een bepaalde groep mensen een boel oproer gemaakt over de manier waarop de afgelopen paar afleveringen van het zevende seizoen van The Walking Dead verfilmd zijn. Dit zorgde voor aardig wat oproer tussen fans en de cast vond dit natuurlijk jammer. Om deze reden wilde Andrew Lincoln graag even een woordje kwijt aan deze kleine groep mensen en de fans die het wel tof vonden.

The Walking Dead Rick Negan Andrew Lincoln

[Pas op voor eventuele spoilers voor vorige en aankomende afleveringen van seizoen zeven.]

Allereerst laat Lincoln weten dat het filmen van dit seizoen niet makkelijk was voor de cast. Na dat de cast met de showrunner Scott M. Gimple heeft gesproken, voelen ze zich allemaal een stuk comfortabeler met de kant die de show op zal gaan. In plaats van een rustige opbouw naar een oorlog toe met Negan wilde Gimple dat Rick’s groep in de serie daadwerkelijk uit was op wraak, gerechtigheid. Om dit te doen moet je ver gaan, zo legt de showrunner uit aan Andrew Lincoln.

De fans moeten daadwerkelijk het gevoel krijgen dat Rick’s groep de gerechtigheid verdient en Lincoln laat weten dat de show niet alleen bruutheid zal bevatten. Alhoewel het niet zeker is welke kant de show op zal gaan (tegenover de comics), Lincoln is er zeker van dat deze kleine groep ontevreden fans aan het einde van dit seizoen zal begrijpen waarom de brutaliteit nodig was.

Jeffrey Dean Morgan (Negan) laat al weten dat hij terug zal komen voor een tweede seizoen, Lucille zal nog vaker honger gaan krijgen dus! Vond jij de eerste helft van seizoen zeven te ver gaan? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek