Angry Birds 2 aangekondigd

Vergeet het complete feit dat er al 15 Angry Birds games op de markt zijn, want Rovio heeft Angry Birds 2 aangekondigd. Geloof het of niet maar er zijn al twaalf games binnen Angry Birds waaronder ook Angry Birds Star Wars en het vervolg Angry Birds Star Wars II. Daarnaast kent Angry Birds ook nog spin-offs titels. 

Angry Birds, wie kent het niet? Even tussendoor in de trein, in de pauze of voor het slapen gaan, kleurrijke boze vogels op een stel groene biggetjes afvuren met een katapult.  Als dat nog niet genoeg is heeft Angry Birds ook nog een transformers, race, match 3 en zelfs een RPG game. De Angry Birds games zijn razend populair in de app stores, met meer dan drie miljard game downloads in de Angry Birds reeks noemt Rovio het de moeder van alle mobile games. Tijd voor deel twee dus!

“With 3 billion game downloads, millions of fans across the globe, multiple mashups and spin-offs, collaborations with A-list celebrities and much more, we’re really proud that Angry Birds is the mother of all mobile game apps. And now we’re proud to announce the mother of all sequels – Angry Birds 2!” Aldus Rovio

__thumb_-2-Angry Birds 2 logo

Bij Rovio staan ze al te popelen om de fans te laten zien waar ze aan hebben gewerkt, nog even wachten want Angry Birds 2 verschijnt op 30 juli wereldwijd in de app stores. Op de officiële website van Angry Birds 2 tellen ze af tot de release.  Gaan we dit keer ook heel veel spin-offs en vervolgen krijgen binnen de titel Angry Birds 2? Laat het weten in de reacties.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek