Animal Crossing Mobile woensdag in Nintendo Direct

Animal Crossing

Deze week zal er meer informatie gegeven worden over Animal Crossing Mobile in een Nintendo Direct presentatie.

Na lang wachten is nu eindelijk het moment aangebroken waarop we meer informatie krijgen over Animal Crossing Mobile. Deze game voor smartphones en tablets is het voorjaar van 2016 al aangekondigd geworden. Destijds was deze game gepland voor de eerste helft van 2017, maar vanwege financiële redenen is dit verschoven geworden naar volgend jaar. Nintendo geeft zelf echter aan dat de vertraging van Animal Crossing Mobile komt door de release van Fire Emblem Heroes en Super Mario Run. Dit zijn de twee eerder uitgebrachte mobile games van Nintendo.

Voor Animal Crossing Mobile is nu een Nintendo Direct aangekondigd op 25 oktober om 08:00. De presentatie zal ongeveer een kwartiertje gaan duren, en zal ons een eerste blik op het spel gaan geven. Wij hopen zelf dat hier ook een release datum bekend gemaakt word.
Degene die wachten op nieuws over Animal Crossing voor andere consoles zullen echter nog even moeten wachten. Nintendo heeft op de website namelijk aangegeven dat deze uitzending alleen over de mobile game zal gaan.

Animal Crossing

Animal Crossing is een levenssimulatiespel. Je creëert hier je eigen character in waarmee je burgemeester word van een stad. Het is vervolgens aan jou om te bepalen op welke manier je je taak invult. Je kunt onder brieven schrijven, insecten vangen, fossielen opgraven, klusjes voor de buren doen, fruit telen en gaan vissen.
Het spel kent geen verplichtingen. Je hoeft in principe dus niks te doen, maar daar zitten wel consequenties aan vast. Zo kun je bijvoorbeeld last krijgen van onkruid of ontevreden buren. Deze games kun je alleen spelen, maar ook online.

Tags

Over: Milkybum

Hi! Ik ben Roxanne. Sinds kort ben ik redactrice bij intheGame.nl Dit doe ik naast mijn vaste baan als woonbegeleider in een maatschappelijke opvang. Mijn vrije tijd spendeer ik graag aan mijn katten, gamen en yoga.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek