Animal Crossing: Pocket Camp in november beschikbaar

Animal Crossing

Vanochtend heeft Nintendo via een Nintendo Direct presentatie meer bekend gemaakt over Animal Crossing voor smartphones en tablets. Deze game krijgt de naam Animal Crossing: Pocket Camp. en zal vanaf eind november beschikbaar zijn.

In Animal Crossing: Pocket Camp krijgt de speler een lege kampeerplaats tot zijn beschikking. Door middel van een breed aanbod aan decoraties, meubels en gebouwen die in game worden aangeboden kun je deze kampeerplaats volledig gaan personaliseren. Deze meubels worden gemaakt door collectibles die je in game verzameld. Dit verzamel je door op bezoek te gaan bij in de buurt gelegen recreatieplekken. Wanneer je de bewoners van deze recreatieplekken een handje helpt  zullen ze je hiervoor belonen met materiaal benodigd om ‘craft orders’ te plaatsen. Deze ‘craft orders’ bestel je bij de Blacksmith Cyrus. Naast meubels en decoraties kan Cyrus ook voorzieningen bouwen. Om dit te bouwen zul je wat meer geduld nodig hebben. Hier gaat namelijk best wat tijd in zitten.

In game kun je relaties onderhouden met bewoners die zich op recreatieplekken in de buurt bevinden. Iedere bewoner heeft wel ergens hulp bij nodig. Wanneer je ze helpt zal je friendship level omhoog gaan. Nadat je kennis gemaakt hebt kunnen deze bewoners ook bij je op bezoek komen. Iedere bewoner heeft wel zijn eigen voorkeur in meubilair. Wanneer je een meubelstuk naar hun voorkeur plaatst zal dan ook je friendship level stijgen.
Je kunt op deze recreatieplekken komen met je eigen camper. Wanneer je deze camper naar binnen gaat zul je zien dat je ook deze kunt personaliseren door het plaatsen van meubels en decoratie. Een leuke extra is dat je de camper niet alleen van binnen, maar ook van buiten kunt personaliseren. Dit doe je door naar de in de buurt gelegen garage “OK Motors” te gaan.

Multiplayer

Verder biedt de game de mogelijkheid om contact te leggen met je vrienden door je ID te delen. Deze leuke multiplayer feature geeft je de mogelijkheid met je vrienden te ruilen, en bij elkaar op bezoek te gaan. Wanneer je de kampeerplaats van een van je vrienden leuk vindt kun je ze hier kudos voor geven.

Free to play

In Animal Crossing: Pocket Camp wordt er gebruikt gemaakt van een currency genaamd Leaf Tickets. Deze tickets kun je verdienen door bewoners uit te helpen, maar kun je ook kopen met geld. Dit is echter niet verplicht. De game is verder volledig free to play.

Wil je een melding ontvangen wanneer Animal Crossing: Pocket Camp beschikbaar is? Je kunt je hier alvast registreren!

Tags

Over: Milkybum

Hi! Ik ben Roxanne. Sinds kort ben ik redactrice bij intheGame.nl Dit doe ik naast mijn vaste baan als woonbegeleider in een maatschappelijke opvang. Mijn vrije tijd spendeer ik graag aan mijn katten, gamen en yoga.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek