Animal Crossing: Pocket Camp is vanaf vandaag beschikbaar

Animal Crossing

De mobile game van Animal Crossing, Pocket Camp is vanaf vandaag beschikbaar. De game zou eigenlijk morgen pas uitgebracht worden, maar is er nu toch een dag eerder. 

De echte Animal Crossing fans hebben eindelijk weer een nieuw spel om te kunnen spelen. Het wachten op nieuws over de Switch-versie kan nu even overbrugt worden, doordat je nu aan de slag kan met Animal Crossing op je mobiel. De game Pocket Camp is namelijk vanaf vandaag beschikbaar in de appstore van Android en iOS. De game is vorig jaar in April aangekondigd op een persconferentie en eerder dit jaar was bekendgemaakt dat de game voor het einde van 2017 beschikbaar zou zijn. De uiteindelijke vastgestelde releasedatum zou eigenlijk 22 november zijn, maar de game kan nu toch al vandaag gedownload worden. De echte fan kan dus toch een dagje eerder beginnen aan een nieuw Animal Crossing avontuur.

Pocket Camp is een game die het standaard model van een Animal Crossing goed representeert. De game bestaat uit het verzamelen van vis, fruit en insecten. Daarnaast bouw je vriendschapsrelaties op met de dieren uit je buurt en heb je de mogelijkheid om je eigen karakter en huis te customizen.

Microtransacties

Animal Crossing: Pocket Camp is een mobile game en daarom ontbreken ook hier de microtransacties niet. Er is een ingame currency, Leaf Tickets, die gebruikt kunnen worden om meerdere processen te versnellen. Deze Leaf Tickets kunnen verdiend worden door het spelen van het spel en kunnen gekocht worden met echt geld. Als het spel je dus allemaal een beetje te lang duurt, kun je altijd je progressie versnellen door er wat euro’s in te stoppen.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek