Animal Crossing voor smartphone uitgesteld

animal crossing

De free-to-play titel van Animal Crossing die rond deze tijd zou verschijnen voor de smartphone is uitgesteld tot in ieder geval april 2017. De reden van uitstel is de komst van Fire Emblem Heroes. Deze zal donderdag(2 februari) verschijnen voor Android en iOS.

Dat Nintendo de mobiele markt heeft betreden is niks nieuws. Super Mario Run is al een hit geweest op de iPhone en iPad. De game zal later in maart ook verschijnen op Android toestellen. Bij Mario laat Nintendo het echter niet zitten. Fire Emblem komt ook naar de smartphone. Fire Emblem Heroes verschijnt namelijk op 2 februari. Animal Crossing welke ook uit zou komen rond deze tijd van het jaar is met de release van Fire Emblem vertraagd tot het volgende fiscaal jaar van Nintendo. Het volgende fiscale jaar van Nintendo begint in april.

For smart devices, we plan to release the game application Fire Emblem Heroes on February 2. We will also follow last December’s release of Super Mario Run for iOS with an Android version in March. To accommodate the releases and operation of these applications, we have revised the release schedule for Animal Crossing, which we had originally planned to release during this period. This title will be released during the next fiscal year. – Aldus een statement in hun financiële highlights.

Het is niet duidelijk wanneer Animal Crossing precies gaat verschijnen, maar het zal in ieder geval niet gebeuren vóór april 2017.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek