Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  2 dagen ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  3 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  4 dagen ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  4 dagen ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  6 dagen ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  6 dagen ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  1 week ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  1 week ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  3 weken ago

Advertentie

Anime: Nicole, een otome game voor vrouwen

Nicole otome game

Otome games zijn games waarbij je meestal één of meerdere personages kunt daten. In Japan worden deze games veel gemaakt, voor zowel mannen als vrouwen. Echter worden deze otome games bijna nooit vertaald, maar daar maken een aantal bedrijven juist gebruik van. Winterwolves is één van die bedrijven en zij maken naast andere spellen dus otome games.

Eén van hun spellen heet Nicole. Zoals ik al zei, kun je in een otome game meestal één of meerdere personages daten. Dat is hier ook het geval, maar dit spel blijft niet alleen bij romantiek. Wanneer Nicole naar haar droom universiteit gaat, gaan er geruchten rond over meisjes die mysterieus verdwijnen. In het spel kun je, indien je genoeg aanwijzingen vind, het mysterie oplossen en de dader vinden.

In het spel zijn er tien verschillende endings. Daarvan zijn er twee bad endings en acht good endings. Het ligt volkomen aan de speler welke ending hij of zij krijgt. In het spel kun je vier personen daten en hebben zij twee endings, één normal ending en één special ending. Wanneer je met de personages praat, krijg je soms keuze in wat je zegt. Wat je dan zegt bepaald of jullie relatie verbeterd. Voor een normal ending met een jongen moet je jullie relatie naar 100 punten brengen, door het juiste te zeggen en hem dingen te kopen. Ook moet je de favoriete vaardigheid van de jongen die je kiest naar minimaal 900 punten brengen. In het spel zijn er vier vaardigheden die je naast de aanwijzingen kunt beoefenen, elke vaardigheid hoort bij een jongen. Welke vaardigheid bij de jongen die jij kiest past, moet je zelf achterhalen door met ze te praten. Hetzelfde geld voor welke items je moet kopen in de winkel halverwege het spel, je moet zelf uit zoeken welke items bij jouw jongen horen. Voor een special ending moet je hetzelfde doen als bij een normal ending, alleen moet je dan ook alle aanwijzingen gevonden hebben.

De volgende vier personages uit dit spel kun je daten (van links naar rechts op de foto):

 • Jef: Een intelligente jongen die zich amuseert door het observeren van anderen.
 • Kurt: Een sportieve man die zich een af en toe gedraagt als een flirt.
 • Darren: Een verlegen jongen die niet goed weet hoe hij moet socialiseren.
 • Ted: Een hardwerkende en ook sociale jongen.

nicoleguys

Nicole is beschikbaar voor PC, tablet en telefoon. Je kunt een free trial spelen, maar het hele spel kost €19,99 op de officiele website.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Darkness

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

Dit vind je misschien ook leuk...

De luisterhoek

De kijkhoek