Anime Spotlight: Hai to Gensou no Grimgar

Hai to Gensou no Grimgar

Vanaf vorige week maandag zijn wij begonnen met een nieuw initiatief: elke maandag gaan wij een Anime serie in de spotlight zetten. Of de Anime nu oud, nieuw, bekend of minder bekend is, het maakt allemaal niks uit! Dit doen wij zodat de Anime kijkers onder ons wat nieuw kijkvoer hebben of gewoon even een leuke post kunnen lezen! Deze week staat in de spotlight: Hai to Gensou no Grimgar

Awaken… Dit is het enige wat de mensen in Hai to Gensou no Grimgar zich nog kunnen herinneren voordat ze in een onbekend gebouw wakker worden in een middeleeuwse omgeving omringd door duistere wezens en nog veel meer.

De hoofdrolspelers herinneren zich niks meer behalve hun eigen naam en wat nog raarder is, is dat ze soms woorden gebruiken terwijl ze niet weten wat het betekent, zoals ‘telefoon’. Dit kan dus een indicatie zijn naar de tijd waar ze vandaan komen, want wanneer dat precies is weet niemand!

Hai to Gensou no Grimgar

Natuurlijk wil ik niet het verhaal voor jullie spoilen, dus zal ik het nog kort houden. De groep hoofdrolspelers wordt geintroduceerd door iemand uit een dorpje waar ze terecht komen. Om te overleven en geld te verdienen, zullen ze een Reserve Army moeten joinen, en dus eigenlijk monsters moeten killen voor geld zodat ze ergens kunnen gaan wonen.

Elk individu moet dus een soort van rol kiezen in de groep zoals jij wel eens een class kiest in de game. Gaat het ze lukken monsters te killen voor geld, en waar komen ze nu echt vandaan? Je zult het moeten zien om erachter te komen!

De artwork in deze Anime is anders dan in de meesten. Alhoewel de personages allemaal een supermooie art hebben, is de achtergrond weer heel anders. Soms lijkt het alsof het niet past maar over het algeheel is dit heel innovatief en fris! Ik persoonlijk vind het mooi.

De manga van deze anime is geschreven door Ao Jūmonji en geïllustreerd door Eiri Shirai. De Anime bevat nu twaalf afleveringen en met dat aantal is seizoen één al afgerond. Dit seizoen heeft gelopen van 11 januari 2016 tot 28 maart 2016. Seizoen twee zal zeker weten komen, maar hier hebben wij verder nog geen informatie over.

Hai to Gensou no Grimgar

Wil jij Hai to Gensou no Grimgar direct bekijken? Dat kan hier! Ik zelf ben groot fan van Kissanime.to omdat deze site altijd de beste kwaliteit en kwantiteit brengt! Laat ons direct weten wat jij vindt van deze Anime! 

 

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek