Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  5 dagen ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  6 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  1 week ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  1 week ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  1 week ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  1 week ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  2 weken ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  2 weken ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  4 weken ago

Advertentie

Anime Spotlight: Kabaneri of the Iron Fortress

Azari Film 1.185 views 0 0
Kabaneri Iron Fortress

Kabaneri of the Iron Fortress, oftewel Koutetsujou no Kabaneri, is een nieuwe anime met nu twee episodes. Elke week komen natuurlijk nieuwe episodes tot dat het seizoen voorbij is, maar wat is deze anime precies?

Kabaneri of the Iron Fortress is een nieuwe anime die begonnen is op 8 april 2016. De anime zal net zoals One Punch Man een overhypede mainstream serie worden met korte seizoenen, maar wat maakt deze serie nu zo anders? Herinner jij je Attack on Titan misschien nog? Ook al is AoT een redelijke mainstream anime, hij sprong eruit door het hoge budget, wat zorgde voor een adembenemende animatie, een goed verhaal en meer interessants!

Deze nieuwe serie gaat over monsters, “Kabane”, die niet vermorzeld kunnen worden tot dat je ze door hun hart steekt. De wereld zit in een industriële revolutie en overal op de hele wereld zijn er schuilplekken voor deze beesten. Eenmaal gebeten, dan kun je het vergeten! Eén van de hoofdrolspelers is Ikoma, die leeft op het eiland Hinomoto. Ikoma is bezig met het creëren van een wapen die het makkelijker maakt om deze monsters te vermoorden, aangezien hun hart wordt bedekt door een soort van armor.

Op een dag ontmoet hij Mumei, waarmee hij in contact raakt. Als zij later elkaar weer zien, ontdekken ze dat er een aantal mensen veranderen in deze brute beesten. Het is een invasie! Kunnen ze het stoppen? Je zal het moeten zien om erachter te komen! De anime is geregisseerd door Tetsuro Araki (Death Note), geproduceerd door Wit Studio (Attack on Titan) en geschreven door Ichiro Okouchi (Code Geass). Het zal één van de grootste animes dit jaar gaan worden die we zullen zien!

Kabaneri of the Iron Fortress

Heb jij nu zoiets van, wauw, dit zou ik wel eens willen zien? Dan kun je eerste twee episodes van de anime hier in HD bekijken. Elke week komt er weer een nieuwe!

Wat vind jij van een Anime Spotlight als deze, zou je dit vaker willen zien terug komen? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!  En laat ons meteen weten wat je van de Anime zelf vindt.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Azari

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Dit vind je misschien ook leuk...

de Luisterhoek

de Kijkhoek