Anno 1800 aangekondigd tijdens PC Gaming Show

Je zal het bijna niet geloven, maar Anno 1800 werd afgelopen nacht aangekondigd tijdens de PC Gaming Show! Anno komt natuurlijk van Ubisoft maar werd bewaard voor de computer-show van ‘t jaartje. Deze hevige strategie game ziet er grafisch beter uit dan ooit. Je kan alle tijd nemen om je eigen stad te bouwen en te groeien door de tijd heen. De industriële revolutie zal in ‘t middelpunt staan van de game. Er zullen veel nieuwe elementen verschijnen. Er is verder nog niets bekend over een release datum of wanneer er een beta test zal verschijnen.

Wel is het bijzonder dat Ubisoft de game bewaarde voor een show die ‘s nachts op Twitch/ YouTube kwam. Dit kan betekenen dat de game nog heel ver van ons verwijderd zal zijn, maar niets is zeker! Laat ons weten wat jij van deze game-reeks vind! Wij zijn benieuwd naar jouw mening. Buiten dat kunnen jullie onze volledige E3 coverage hier bekijken.

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek