Anno 2205 krijgt gratis DLC in januari

Anno 2205

Anno 2205 spelers kunnen een nieuwe DLC verwachten, die ook nog eens gratis te downloaden zal zijn. Ubisoft heeft dit nieuws vandaag naar buiten gebracht. De nieuwe DLC heeft de titel Wildwater Bay mee gekregen. Wildwater Bay is een nieuw groot gebied omgeven met verschillende eilanden. Hierbij heb je meer vrijheid om aan het water en in de bergen je kolonies op te bouwen. Het is tevens de eerste downloadbare DLC die voor Anno 2205 is uitgebracht.

Wildwater Bay beschikt over een groot gebied met verschillende eilanden waar je meer de mogelijkheden zal krijgen om je kolonies te bouwen. Daarnaast komt er met Wildwater Bay een nieuw sectorproject mee. Hierbij moet je onderzoek gaan plegen naar de verlaten steden die onderwater zijn komen te staan. Hierbij zal je geesten uit het verleden gaan ontmoeten.

Naast deze DLC zal er binnenkort ook een nieuwe patch verschijnen waarbij Ubisoft vele bugs en problemen, die de afgelopen tijd zijn gemeld door spelers, heeft verholpen. Meer details over deze Patch zullen binnenkort door Ubisoft naar buiten worden gebracht.

Tevens heeft Ubisoft aangekondigd dat de eerder aangekondigde Tundra Expansion voor Anno 2205 in februari 2016 zal worden gereleased. Tundra Expansion voegt een moerassig gebied toe aan je game. Daarnaast voegt de Expansion nieuwe quests, features en een high-tech vliegtuig toe.
Later in 2016 zal Orbit Expansion volgen voor Anno 2205. Hierin ga je een ruimtestation bouwen om het heelal nog verder te ontdekken. Het is nog niet bekend wanneer de Orbit Expansion zal verschijnen en wat deze zal gaan kosten. Meer informatie zal hierover bekend gemaakt worden op het officiële forum van Anno.

Het is goed om te zien dat Anno na al die jaren nog altijd zeer populair is onder gamers, en dat Ubisoft het spel ook serieus neemt. Echter zou het wel mooier zijn als alle uitbereidingen gratis zouden worden uitgebracht.

Tags

Over: Draadloosstroom

Hoi !

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek