Ant-Man and The Wasp – Officiële trailer!

ant-man and the wasp

Avengers: Infinity War draait pas in de bioscoop, maar het volgende Marvel avontuur staat in de planning. Met deze maand Deadpool 2 en over 2 maanden Ant-Man and The Wasp mogen Marvel fans trots de zomer inluiden.

Ant-Man en Wasp kwamen niet voor in de laatste Avengers film, alhoewel sommige fans dit wel verwacht hadden. Het is niet helemaal duidelijk wanneer deze film zich afspeelt in de MCU, dit zal wellicht duidelijk worden na de evenementen uit de film. Eén ding is zeker: Ant-Man is terug, en dit keer niet alleen.

Het is een Marvel film, dit betekend dat de film volgepropt zit met over-de-top actie, humor en boel knipogen naar werkelijk van alles en nog wat.

Wanneer de film in Nederland de zien zal zijn is niet geheel duidelijk. De film is vanaf 6 juli in Amerika te zien, maar verschijnt pas in augustus in het Verenigd Koninkrijk. Wat dit betekend voor ons, is nog maar even de vraag. Kijk jij uit naar de nieuwe Ant-Man? Wij in ieder geval wel, maar eerst even genieten van Deadpool 2 over twee weken!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek