Gloednieuwe Anthem gameplay en informatie

Anthem vroeg speelbaar

Als klap op de vuurpijl toont EA nieuwe Anthem beelden tijdens EA Play. Samen met een hoop nieuwe informatie omtrent de gameplay werd een uitbreiden demo getoond waar een team het op gaat nemen tegen een boss.

In Anthem hebben spelers de mogelijkheid om te kiezen tussen vier verschillende Javelin Exo-suits. Dit zijn de volgende:

  • Ranger
  • Colossus
  • Storm
  • Interceptor

Uiteraard hebben de verschillende soorten javelins, verschillende en unieke abilities. Wat deze precies zijn, is nog onbekend, maar in ieder geval is de ranger een meer one versus one type suit terwijl de colossus er met grof geschut tegenin gaat. De colossus is in tegenstelling tot de ranger een stuk slomer, maar deelt wel hevigere klappen uit.

Omdat je zo goed als de hele game spendeert in deze javelin suits zijn er verschillende customisation opties. Je kunt jouw suit een paintjob geven, maar ook de hele samenstelling aanpassen zodat deze er geometrisch anders uit komt te zien. Je hebt de mogelijkheid om cosmetische items te kopen voor echt geld door middel van een in-game shop. Er zullen echter geen lootboxes worden aangeboden en geen enkele items zullen invloed hebben op de gameplay.

Bekijk hier de nieuwste trailer en daar beneden de nieuwe gameplay beelden:

Anthem verschijnt op 22 februari voor Playstation 4, Xbox One en PC. Dezelfde dag als Playstation’s Days Gone.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek