Cheaten:
Als onze streamsoftware een cheat of een cheat gerelateerd programma vindt, zal je worden verbannen van inthegame.nl en alle andere servers die met deze stream samenwerken.
Het maakt niet uit of je een cheat aan het testen was of dat het wel of niet actief was! Ook de tooltjes die er zijn om jouw gameplay te bevorderen zijn niet toegestaan!

[IMG]

Om er zeker van te zijn wat je wel en niet kan doen in game, staat hier onder een instructie lijstje dat voorkomt dat je gepakt wordt met een hack of cheat. Sommigen doen het met opzet en hacken voor de lol, maar soms gebeurt het ook bij mensen die denken iets goed te doen, en eindigen dan met een Global ban op de MBL. Wij willen iedereen op het hart drukken om jezelf op geen enkele manier met cheats in te laten, ook niet via goede bekenden. Om valse beschuldigen te voorkomen: lees de richtlijnen hieronder en houd je eraan.

  • Koop een hacks/cheats (lees verder)
  • Koop geen tweedehands of gebruikte CD-Keys.
  • Laat niemand op jouw account spelen en deel je wachtwoorden niet met derden.
  • Deel je CD key met niemand! Als iemand een game wil lenen, haal dan altijd je CD key weg!
  • Laat niemand op jouw computer spelen voor langere tijd als je zelf niet aanwezig bent.
  • Download of installeer GEEN cheats voor welk spel dan ook, hoe nieuwsierig je ook bent.
  • Verander geen config of core bestanden van een spel in welke manier dan ook. Als het je een voorsprong geeft (hoe klein dan ook) boven andere spelers, dan is dat gewoon een cheat.
  • Praat nooit op een forum (publiekelijk of/en privé) over cheats op een manier dat of jij of iemand in de intheGame.nl Community cheats gebruikt of het accepteert.

Laat het absoluut duidelijk zijn dat intheGame.nl op geen enkele manier cheaters/hackers toestaat in de Community. Word je gepakt door Punkbuster (evenbalance) of door ons zelf, dan zal dit resulteren in een verwijdering uit de Community en een permanente ban op het inthegame.nl.

Er worden met regelmaat GUID-checks gedaan door Community beheerders.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek