Apple evenement aangekondigd

Apple

Apple heeft een evenement aangekondigd voor 12 september waarop het naar alle waarschijnlijkheid de nieuwste iPhones aan het publiek gaat laten zien.

Het evenement wordt gehouden in het Steve Jobs Theater. Welk op het nieuwe Apple hoofdkantoor is gebouwd. Tijdens het evenement kunnen we veel nieuwe producten verwachten.

iPhones

Niet alleen een S versie van de 7, maar ook een tienjarige editie van de iPhone lijkt eraan te komen. Deze laatste schijnt te beschikken over een OLED scherm en de bezels zullen nagenoeg weg moeten zijn.

Andere Apple producten

Nieuwe Smartwatches, Mac Pro’s en nog veel meer is wat we kunnen gaan verwachten op dit evenement. Of we nieuwe iPads zullen gaan zien lijkt niet het geval te zijn.

Het word natuurlijk een belangrijk jaar voor de iPhone. Het bedrijf viert het tienjarig bestaan van de telefoon die de wereld veranderde en hoe wij tegenwoordig met elektronische producten omgaan. Een mobiel is niet meer weg te denken bij veel mensen en de kans is zelfs groot dat jij dit artikel leest vanaf een mobiel. Het evenement van Apple is te bekijken op hun eigen website. Hiervoor heb je een Apple device nodig of een device welk Microsoft Edge draait. Elk systeem wat Windows 10 draait zou dus moeten voldoen. Ga jij ook kijken?

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek