Apple persconferentie aangekondigd

De iPhone 7 komt eraan en nu hebben we eindelijk een datum waarop deze aangekondigd gaat worden. September wisten we al dat de maand zou zijn maar Apple heeft nu officieel de datum gegeven voor de volgende persconferentie.

Op dit event kun je dus de nieuwste iPhone gaan verwachten. Welk naar geruchten een 3.5 milimeter uitgang gaat missen. Daarnaast zijn er ook geruchten dat dit evenement niet alleen maar voor de telefoon bedoeld is. Er zou namelijk ook een nieuwe Apple Watch worden aangekondigd. Daarnaast worden er nog updates gegeven over de software die gaat uitkomen.

Geen Mac

Apple

Naar verwachting is dit niet het evenement waar je iets nieuws over de Mac gaat horen. Apple heeft volgens geruchten plannen om nog voor het einde van dit jaar een grote update uit te brengen voor hun gehele Mac lijn. Zo zou de Macbook Air een USB-C uitgang krijgen en wordt de Macbook Pro naar 2016 getrokken. Deze laatste heeft naar alle waarschijnlijkheid ook een OLED strip aan de bovenkant en een manier om met je vingerafdruk in te loggen.

iPhone 7

Van de iPhone 7 weten we dat er dus naar waarschijnlijkheid geen audio ingang meer gaat inzitten zoals we die kennen. Maar voor de rest lijkt deze update van Apple haar telefoon niet veel toe te gaan voegen. De iPhone bestaat in het volgende model tien jaar en daar is Apple in het geheim nu al mee bezig. Zij willen namelijk voor het tiende jaar enorm groot uit gaan pakken met haar telefoonlijn. Zo zou er een AMOLED scherm bij gaan komen, om maar iets te noemen.

De persconferentie zelf kun je volgen op 7 september om 19.00 uur voor ons Nederlanders. Dit kun je doen door naar de volgende site te gaan: Klik.

Heb jij al zin om de nieuwe iPhone te zien? Laat het ons weten in de comments!

 

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek