Apple toont nieuwe iPhone X telefoon

Apple

Apple heeft zojuist haar persconferentie gehouden en daar zijn heel veel nieuwe producten aangekondigd. Hieronder het nieuwe vlaggenschip van Apple, de iPhone X.

De nieuwe iPhone X heeft een 5.8 inch OLED scherm, de eerste telefoon van Apple met OLED. En is uitgerust met vele nieuwe functies zoals Face ID. Hiermee kan jij jouw telefoon ontgrendelen door ernaar te kijken. Het scherm van de telefoon heeft een resolutie van 2436×1125 pixels en is hiermee de iPhone met de hoogste resolutie ooit.

iPhone X

De behuizing van de telefoon is van glas. Dit betekend ook dat je hem draadloos kunt opladen. Iets dat nog niet eerder in de telefoons van Apple zat. Zoals op de afbeelding te zien is ontbreekt er een fysieke home knop. Dit betekend dat je de telefoon moet gebruiken met zogeheten gestures. Wel is hier veel aandacht aan besteed in de nieuwste versie van iOS. Het gebruik van deze gestures moet dus erg natuurlijk aanvoelen.

De iPhone X is vanaf 3 november te koop. Als opslag kun jij kiezen voor 64GB en 256GB. Wel moet je er aardig voor betalen. Het goedkoopste model in Nederland is namelijk 1159 euro. Voor de versie met 256GB geheugen moet zelfs 1329 euro worden neergelegd. De telefoon is vanaf 27 oktober al te pre-orderen. Ga jij hem halen?

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek