Arcade: Halo Fireteam Raven aangekondigd voor Xbox

Microsoft heeft zojuist op E3 een reveal gedaan over de legendarische xbox shooter Halo Fireteam Raven


De game brengt het Halo-universum naar arcades. Vier spelers kunnen met turrets alles op het scherm aan gort knallen. Het spel vertelt het verhaal van een groet ODST-soldaten tijdens de gebeurtenissen van Combat Evolved. De game wordt gespeeld op een gigantisch 130-inch scherm, dat in 4K weergegeven wordt.

De arcadekast komt eerst naar de Amerikaanse en Canadese ketens, maar het spel moet uiteindelijk ook naar andere ketens en landen komen. Fireteam Raven wordt ontwikkeld door Raw Thrills in samenwerking met Play Mechanix en 343 Industries.

Hoewel mensen natuurlijk staan te springen om een echte Halo titel aangekondigd te zien worden, kan het wellicht nog even duren aangezien er letterlijk nog niks anders bekend is geworden in de tussentijd. Wanneer wij als Nederlanders dus kunnen genieten van dit arcade spelletje is dus ook nog gewoon een grote gok.

Tags

Over: Rowdy Leers

Mijn naam is Rowdy. Ik ben een fanatiek redactielid van intheGame.nl en sta altijd klaar om met iemand een gamepje te spelen. Mijn game avonturen zijn begonnen op de gameboy en sega en ben sinds mijn 3e levensjaar mijn toekomst al verloren.

Dit vind je misschien ook leuk...

dé Luisterhoek