Archeage 2.0 en verder

12 September was een mooie dag voor de spelers van Archeage, aangezien de 2.0 patch en de merge server patch beide hun debuut hebben gemaakt in de game. Hiervoor was wel een 48 uur lange maintenance window nodig maar uiteindelijk was dat het allemaal wel waard.

Om te beginnen, voor de mensen die het housing system helemaal geweldig vinden, is in de 2.0 update genoeg te doen. Je kunt je huis upgraden naar bijvoorbeeld een Miner’s farmhouse, die ervoor zorgt dat je huis mining materials produceert terwijl jij speelt. Voor de veteran players waren er ook rewards, zoals een Griffin mount of een Cloack die je een boost geeft.

De release van de patch zorgt ervoor dat een aantal servers nu elkaar joinen, zodat jij met je ‘buren’ kunt spelen. Nou ja.. Je server buren bedoelen ze dan. Dit heeft natuurlijk veel invloed op guilds, waarin ook nieuwe opties zijn zoals:
– Je kunt nu reclame maken voor je guild in het guild-search systeem,
– Nieuwe guild levels waarmee jullie een aantal bonussen kunnen krijgen,
– Elke guild die een hoger level dan 3 heeft kan een war beginnen met een andere guild die level 3 of hoger is.

Wel worden de meeste guilds disbanded en zullen deze vanwege dit nieuwe systeem hun rooster moeten aanpassen op de nieuwe megaservers. Dit zijn natuurlijk maar kleine features in een grote update, of ja, eigenlijk twee grote updates. Zo zijn er genoeg andere opties die de patch zal brengen zoals dungeons en story lines. Het doel van deze patch was om de spelers die max level waren meer end game te geven, en om de mensen die Patron Status hebben meer aanzien te geven, want ja, het is en blijft stiekem toch wel een beetje pay to win. Hieronder de launch trailer voor Archeage: Heroes Awaken.

Archeage 2.0: Heroes Awaken is nu beschikbaar, speel jij de game al? Laat ons weten wat jou mening is!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek