ArenaNet naar de E3! Wat betekend dit voor Guild Wars 2?

GW2 ArenaNet E3

De E3 van dit jaar zal in van 12 t/m 14 juni de harten van gamers wederom gaan overwinnen met dikke aankondigingen van games, release datums en meer! Maar ons viel een specifieke studio direct op: ArenaNet! Deze zijn al een aardig lange tijd niet meer op de grote expo aanwezig geweest, wat gaan ze aankondigen? Wat betekend dit voor hun grootste game? Speculeer samen met ons!

ArenaNet staat bekend van een aantal grote titels, met hun grootste: Guild Wars 2! Deze game staat momenteel bekend als één van de meest populaire en beste MMORPG titels van ‘t moment. Hun recentelijke toevoeging, Path of Fire, diende als de tweede expansion. Deze bracht een groot gebied om te ontdekken, een boel story om doorheen te spelen, een grote algehele overhaul en mounts! Guild Wars 2 staat bekend om innovativiteit, karakter, dynamiek en exploratie. Ook al is het geen open-world game, zo voelt het wel! Path of Fire bracht een boel spelers naar de game en zonder enige moeite bracht ArenaNet ons, een maand na release, alweer de eerste episode van Living World seizoen 4.

Theorieën

Tot nog toe kunnen we alleen maar speculeren over wat ArenaNet gaat doen op de E3, aangezien hun laatste keer in 2015 was. Veel Guild Wars 2 fans gaan wild op Reddit en door de developer reacties lijkt het erop dat hun presentatie dus ook daadwerkelijk over Guild Wars 2 zal gaan! Er zijn zelfs fans die hun gokje leggen op een mini-game uit Guild Wars 1 genaamd Polymock. En dan heb je nog de vergezochte fans die hopen op een mobile kaartspel met GW2 personages. Nog verder gezocht is mensen die hopen op een nieuwe IP of GW3. Wij denken dat het te maken zal hebben met een hoop dingen: De veranderingen omtrent WvW, Living World seizoen 4 die al een tijdje niks meer van zich liet horen en meer! Natuurlijk kan het ook nog over Living World seizoen 5 gaan, die waarschijnlijk bij die tijd een derde expansion aan zal kondigen.

Wat denk jij dat ArenaNet op dat mooie doek daar aan de fans zal gaan laten zien? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

 

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek