ARK Park krijgt gratis DLC

ARK Park

Luchtgevechten, exploratie en meer wachten er op ARK Park fans die klaar zijn voor hun nieuwe avontuur.

Uitgever en ontwerper Snail Games heeft met trots hun eerste DLC aangekondigd voor hun multiplayer VR game ARK Park. De DLC genaamd Pterosaur Hill zal eind juni uitkomen en is gratis op alle platforms. Pterosaur Hill zal een heleboel nieuwe content toevoegen. Startend met de introductie van luchtgevechten, nieuwe maps om te onderzoeken, prehistorische beesten en meer

ARK Park

De Pterosaur Hill DLC is gebouwd rond het concept van vliegen. Drie nieuwe kaarten zijn inbegrepen: Mountain Lake, Crystal Sky Lift en Aviary. Naast het gebruik van voertuigen op het land, kunnen spelers nu: zweven in een heteluchtballon die op Mountain Lake kijkt; de Crystal Sky lift berijden, waar ze door de wolken kunnen zweven en naar het majestueuze nest van Quetzalcoatlus kijken (het grootste prehistorische vliegende schepsel) in de Aviary.

Naarmate spelers door de DLC gaan, ontmoeten ze meer dan 10 verschillende nieuwe soorten. Waaronder de havikachtige Meganeura en de meterslange Arthropleaura duizendpoten. Op het front van de dinosaurus zal “Pterosaur Hill” onder andere de Diplodocus, Pachyrhinosaurus (ook bekend als “Pachy”), Compsognathus (ook bekend als “Compy”), Therizinosaurus en Gallimimus bevatten. Spelers die geïnteresseerd zijn in het leren over oude wezens kunnen hun gene-scanning wapen opnieuw oppakken en toevoegen aan hun verzameling!

Lucht Superioriteit

Luchtgevechten zijn een belangrijk onderdeel van Pterosaur Hill. Spelers kunnen op een Pterosauriër springen om hun uitstekende luchtgevechtvaardigheden te laten zien. Om vervolgens door de verraderlijke Death Canyon te lopen om het nest van een vuurspuwende draak te vinden. Pterosaur Hill bevat ook nieuwe wapens en items om het gevecht meer pit te geven. Spelers kunnen bijvoorbeeld een Tachi zwaard (de voorloper van de katana)  uitrusten om in te hakken op agressieve dino’s en een krachtige shotgun dat perfect is voor het neermaaien van grote hoeveelheden vijanden.

Belangrijke kenmerken

  • Verken een verscheidenheid aan maps zonder een lineair verhaal.
  • Verzamel en incubeer eieren en voed je eigen dinosaurus op.
  • Vind materialen zoals dinosaurus DNA en ruil ze in om handige items en krachtigere wapens te maken.
  • Verdedig het park en de vitale technologie van razende dinosaurussen in 6 prachtige omgevingen.
  • Herleef de dinosaurussen van de populaire titel ARK: Survival Evolved.

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek