SPONSORS

PARTNERS

intheGame Kinguin Deals

Armin van Buuren – Sunny Days

Wolfenstein II: The New Colossus – Roswell Mission

Arkham Knight DLC Batgirl, nu beschikbaar

Warner Bros. Interactive Entertainment en DC Entertainment hebben vandaag bekendgemaakt dat de eerste verhaal gedreven DLC voor Batman: Arkham Knight, Batgirl: A matter of Family nu beschikbaar is. De DLC is beschikbaar voor fans die een Season Pass van Batman: Arkham Knight bezitten voor de Playstation 4 en Xbox One. Om deze te downloaden moet een verbinding hebben met het internet. Ook kun je deze DLC afzonderlijk kopen vanaf 21 juli via de Playstation Network of Xbox Live.

Voorafgaand aan de gebeurtenissen van Batman: Arkham Asylum, in Batgirl: A Matter of Family kunnen spelers de rol van Batgirl voor de eerste keer in de Batman: Arkham franchise aannemen. Wanneer The Joker commissaris Gordon ontvoert en hem in gijzeling houdt in het Seagate Amusement Park, moeten Batgirl en Robin vechten tegen de kansen om hem te redden. Om zo te voorkomen dat Gordon slachtoffer van een te sinister plan wordt die The Joker heeft bedacht. Getraind door Batman, Batgirl’s gevecht combineert een ongeëvenaarde ‘hacking’ vaardigheid die haar in staat stelt vijanden neer te halen, de omgeving te manipuleren en puzzels op te lossen.

Batgirl: A Matter of Family DLC content is ontwikkeld door Warner Bros. Games Montréal en draait op de Batman: Arkhem Knight Engine welke is gebouwd door Rocksteady Studios. Waar ook de overige Season Pass DLC content van Batman: Arkham Knight gemaakt worden. De Season Pas van Batman: Arkham Knight bevat een exclusieve Flashpoint Batman Skin. Ook leveren ze regelmatig nieuwe content voor zes maanden met een nieuwe missies en super-schurken die Gotham City binnenvallen. Niet onbelangrijk,  de nieuwe legendarische Batmobielen, geavanceerde uitdagingen, alternatieve skins voor de personages en snelste tracks waar je kunt rijden. Bekijk hieronder de DLC trailer van Batgirl: A Matter of Family.

 

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Helldon

Mijn naam is Iwan de Haan, eigenaar van intheGame en een zeer fanatieke gamer in hart en nieren. Al zolang ik kan herinneren ben ik al deel van de intheGame community. Daarvoor ook bij de grotere, betere community meegespeeld. Ook in de serieuzere, hogere gaming scene heb ik mijn knopjes mogen drukken.. Wil je meer informatie over mij weten, je kunt me dagelijks vinden bij ons op Discord!

Dit vind je misschien ook leuk...

 • Beter fixen ze eerst de laggy 30 FPS game van de PC voordat ze weer allemaal DLC’s gaan uitbrengen etc. Tenminsten dat is mijn mening.

  • Alles draait om geld. Wat interesseert het hun dat jouw PC niet de juiste hardware bezit, moet je maar updaten.

   Maar het is inderdaad zwaar klote als je met 30fps je game moet spelen die minimaal €50,- gekost heeft. Is er nog niets bekend wanneer ze met een patch gaan komen?

   • Wat ze hebben gedaan is een bedrijf ingehuurd om de PS4 en Xbox One versie van het spel te optimaliseren voor een PC versie i.p.v. het opnieuw opbouwen. Dat heeft dus dit als resultaat opgeleverd, slechtste Steam rating in een hele lange tijd om het zo maar eventjes te noemen. Ze zijn op dit moment bezig om het spel helemaal opnieuw uit te brengen. Verdere data zijn nog niet bekend alhoewel ik het vermoeden heb dat het nog wel eventjes kan duren.

  • LightSix

   daarom is hij ook al niet meer te koop op steam tot het gefixt is.

 • Darkness

  Ligt het aan mij of staat er een typo in de header? Namelijk: Arkhem.
  Vind zelf de Batman games niet zo heel erg tof.. Moet wel zeggen dat ik de laatste 2 niet heb geprobeerd.

  • Ja, je had gelijk, heb het aangepast.

Advertentie

Deze maand

Spring naar werkbalk