Arkham Knight DLC Batgirl, nu beschikbaar

Warner Bros. Interactive Entertainment en DC Entertainment hebben vandaag bekendgemaakt dat de eerste verhaal gedreven DLC voor Batman: Arkham Knight, Batgirl: A matter of Family nu beschikbaar is. De DLC is beschikbaar voor fans die een Season Pass van Batman: Arkham Knight bezitten voor de Playstation 4 en Xbox One. Om deze te downloaden moet een verbinding hebben met het internet. Ook kun je deze DLC afzonderlijk kopen vanaf 21 juli via de Playstation Network of Xbox Live.

Voorafgaand aan de gebeurtenissen van Batman: Arkham Asylum, in Batgirl: A Matter of Family kunnen spelers de rol van Batgirl voor de eerste keer in de Batman: Arkham franchise aannemen. Wanneer The Joker commissaris Gordon ontvoert en hem in gijzeling houdt in het Seagate Amusement Park, moeten Batgirl en Robin vechten tegen de kansen om hem te redden. Om zo te voorkomen dat Gordon slachtoffer van een te sinister plan wordt die The Joker heeft bedacht. Getraind door Batman, Batgirl’s gevecht combineert een ongeëvenaarde ‘hacking’ vaardigheid die haar in staat stelt vijanden neer te halen, de omgeving te manipuleren en puzzels op te lossen.

Batgirl: A Matter of Family DLC content is ontwikkeld door Warner Bros. Games Montréal en draait op de Batman: Arkhem Knight Engine welke is gebouwd door Rocksteady Studios. Waar ook de overige Season Pass DLC content van Batman: Arkham Knight gemaakt worden. De Season Pas van Batman: Arkham Knight bevat een exclusieve Flashpoint Batman Skin. Ook leveren ze regelmatig nieuwe content voor zes maanden met een nieuwe missies en super-schurken die Gotham City binnenvallen. Niet onbelangrijk,  de nieuwe legendarische Batmobielen, geavanceerde uitdagingen, alternatieve skins voor de personages en snelste tracks waar je kunt rijden. Bekijk hieronder de DLC trailer van Batgirl: A Matter of Family.

 

Tags

Over: Helldon

Mijn naam is Iwan de Haan, eigenaar van intheGame en een zeer fanatieke gamer in hart en nieren. Al zolang ik kan herinneren ben ik al deel van de intheGame community. Daarvoor ook bij de grotere, betere community meegespeeld. Ook in de serieuzere, hogere gaming scene heb ik mijn knopjes mogen drukken.. Wil je meer informatie over mij weten, je kunt me dagelijks vinden bij ons op Discord!

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek