ARMS voor Nintendo Switch verschijnt in juni

Arms game

Gisteren tijdens de Nintendo Direct presentatie is er meer informatie vrijgegeven over het vechtspel ARMS. Ook is er een releasedatum gegeven wanneer het spel naar de Nintendo Switch komt.

Tijdens deze Nintendo Direct is er meer aangekondigd over de game als alleen de releasedatum. Het is namelijk mogelijk om 2 vs 2 te spelen in het spel. Ook kun je een karakter verschillende wapens laten dragen. Je kunt zelfs verschillende wapens combineren. Alle karakters in het spel hebben unieke eigenschappen. Het ene karakter is wat sneller, het andere karakter is sneller. Tijdens de video presentatie viel op dat in de 2 vs 2 modes een knop lijkt te zitten waardoor je van tegenstander veranderd. Ook lijkt het of het spel gebruikt maakt van een item systeem die spelers tijdens gevechten kunnen oppakken. Er is ook een snoer te zien in de video welk de afstand laat zien tussen jou en een teamgenoot. Zo kunnen jullie beter de tactieken bespreken en wordt voorkomen dat het spel een grote chaos wordt.

Nieuw karakter

Er is ook een nieuw karakter aangekondigd in het spel genaamd MinMin. Met haar noodle armen kan zij bij een charge een arm laten veranderen in een draak. Dit is niet het enige karakter dat is aangekondigd. Spring Man doet ook mee in het spel. Deze snelle speler moet het hebben van zijn counters en hij kan zichzelf terug knokken als zijn health lager is als 25%.

Ook is er een releasedatum voor dit spel aangekondigd. Je kunt dit spel namelijk spelen op 16 juni van dit jaar.

Nieuwe kleuren

Als laatste komen er ook nieuwe kleuren Joy Cons uit wanneer het spel uitkomt. Deze gele Joy Cons zijn te zien op onderstaande afbeelding:

ARMS Nintendo Switch

Heb jij ook zo zin in het spel ARMS? Ga jij deze Joy Cons halen? Laat het ons weten in de comments hieronder! 

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek