Artifact – Nieuw wapen systeem in WoW Legion

Wow Legion

Omdat de nieuwe uitbrieding van World of Warcraft er aan komt zal Blizzard wat leuke aanpassingen introduceren rondom de gear. Spelers hoeven niet langer wapens van vijanden te looten maar ze hebben allemaal hun eigen legendarische wapen.

Eén voor elke speler!

Er zijn 36 soorten wapens beschikbaar, dat betekent één voor elke specialisatie. Wapens zijn aangepast om aan de wensen van elke speler te voldoen. Warriors van verscheidene divisies kunnen een gigantische two-handed sword verwachten terwijl Rogues een dagger-set ontvangen. Je character zal zijn wapen op een character-specifieke manier moeten behalen. Death Knights moeten bijvoorbeeld de voet van de Icecrown berg bezoeken om een gedeelte van de legendarische Frostmourne zwaard te vinden.

Omdat je wapen vooraf bepaald is betekent dit niet dat het saai moet zijn – het wapen ontwikkelt zich samen met je character. Door mee te doen met de hoofd WoW: Legion evenementen als raids en dungeons of simpelweg door het levelen van je character ontvang je Artifact Power punten. Deze punten ontgrendelen wapen upgrades die ervoor zorgen dat de stats beter worden. We weten al dat je het maximale kan krijgen van de attributen van je wapen. De skill tree zal je niet forceren om bepaalde bonusen te kiezen, je mag zelf kiezen welke je eerst wil vrijspelen. Blizzard heeft al bevestigd dat het maximaliseren van je Artifact Power veel tijd gaat kosten.

WoW Legion

Source www.wowhead.com

Relics en aesthetics

Wapens kunnen ook verbeterd worden door middel van relics te vinden van gevechten. Relics zullen een wapen sterker maken zodra deze er aan verbonden is. Ontwikkelaars wouden ons een betere mogelijkheid geven om de gear aan onze speelstijl te laten aanpassen. Als je bijvoorbeeld je Artifact Power richt op het verbeteren van de AoE van een bepaalde skill dan zal deze beter worden als je de bijpassende Relic er aan koppelt.

Wow Legion

Source:blizzardforecast.blogspot.com

Wow Legion

Source:www.wowhead.com

Het aanpassen is niet gelimiteerd aan je stats en skills – spelers kunnen ook het uiterlijk van hun wapens aanpassen. Elke wapen kan meerdere modellen hebben en ze kunnen op verschillende manieren ontgrendeld worden. Sommige kunnen door het levelen worden ontgrendeld, anderen via de Prestige Ranks van PvP. Voor de meest zeldzame heb je een volledig ontwikkelt Artifact Power nodig en zul je een belangrijke quest of raid moeten voltooien. Voor bepaalde looks is er een speciaal kleur systeem gemaakt om ervoor te zorgen dat je wapen uniek er uit ziet.

WoW Legion

Source:www.wowhead.com

Wil je de nieuwe WoW: Legion uitbrieiding proberen? Bezoek de G2A.COM Marktplaats en haal het goedkoop. Bekijk onze lage-prijs aanbieding – €31.99! Vergeet niet de exclusieve kortingscode LEGION te gebruiken voor nog meer korting! Preorder de WoW: Legion CD-Key nu op G2A.COM!

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek