Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Today well fly Guildwars2 MMORPG Gaming Griffon Mount
  1 dag ago
 • Vandaag spelen we de open beta van Total War Arena
  1 dag ago
 • theaveragehordeplayer is going to spend her day playing some World
  1 dag ago
 • Het is alweer weekend Maar wat gaan we spelen? Een
  2 dagen ago
 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  1 week ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  1 week ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  2 weken ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  2 weken ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  2 weken ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  2 weken ago

Advertentie

Assassin’s Creed 3 en Far Cry 4 director verlaat Ubisoft

assassin's creed 3

Alex Hutchinson verlaat Ubisoft nadat hij grote games al Assassin’s Creed 3 en Far Cry 4 onder zijn hoede heeft genomen in zijn tijd bij Ubisoft. Hij heeft samen met een aantal andere personen een eigen studio opgericht: Typhoon Studios.

Via Twitter maakt Hutchinson het publiekelijk bekend. Hutchinson heeft een erg kritische blik op AAA games. Hij beweerde in 2013 dat de ‘genre’ aan het uitsterven is. Voordat ?Hutchinson bij Ubisoft begon in 2010 was hij werkzaam bij Electronic Arts als Creative Director. Hij heeft daar gewerkt aan Spore, The Sims 2 en Army of Two: The 40th Day.

Zijn eerste Tweet waarin hij het vertrek aankondigt. Hij geeft aan ontzettend trots te zijn op wat ze hebben bereikt met Assassin’s Creed en Far Cry, maar tegelijkertijd is hij enorm enthousiast over zijn nieuwe project. Dit roept vanuit de trouwe fans een hoop vragen op, waaruit de volgende Tweet ontstond:

Samen met Reid Schneider begint hij zijn eigen studio. Helaas zal hij in de nabije toekomst nog niet veel aankondigingen aangezien ze nog veel mensen moeten aannemen en de studio nog helemaal moet inrichten en vormen.

Ben jij een fan van het werk dat Alex Hutchinson heeft verricht? Laat ons dan weten wat jij vind van zijn vertrek bij Ubisoft en het opstarten van zijn eigen studio.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Darkness

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

Dit vind je misschien ook leuk...

de Luisterhoek

de Kijkhoek