Assassin’s Creed: Black Flag gratis voor PC spelers

black flag

Ubisoft deelt gratis spelletjes uit in december. Of het nu is om pakjesavond te vieren of om alvast in de kerstsfeer te komen. Vanaf volgende week zal Assassin’s Creed: Black Flag gratis te downloaden zijn via Uplay.

De gratis Assassin’s Creed game is niet alles, want op dit moment kan je nog een gratis game downloaden via Uplay. World in Conflict is namelijk volledig gratis toe te voegen aan je bibliotheek. Vanaf 12 december, tot en met 18 december zal Assassin’s Creed: Black Flag gratis te downloaden zijn. Zodra je de games eenmalig in je bibliotheek hebt zijn ze voor altijd van jou.

Je hebt Uplay nodig om beide games toe te voegen aan je bibliotheek. Dit werk ongeveer hetzelfde als de Ubi30 promotie waarin er elke maand een gratis game beschikbaar werd en de Ubisoft adventskalender van vorig jaar. Vorig jaar mochten we aan de slag met Assassin’s Creed 3 die gratis verkrigbaar werd dankzij het dertig jarige bestaan van Ubisoft.

Assassin’s Creed: Black Flag wordt gratis en voor niets aangeboden om het tien jarige jubileum van de Assassin’s Creed franchise te vieren. De eerste game verscheen namelijk in 2007.

Recenlijk is de nieuwste game van de franchise verschenen. Lees hier onze review van AC: Origins! Ga jij volgende week (opnieuw) de zee onveilig maken in Blak Flag?

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek