Assassin’s Creed film bevat weinig CGI

Assassin's Creed movie

De stunts die te zien zijn in de Assassin’s Creed film zullen bijna allemaal daadwerkelijk uitgevoerd worden. Er zal weinig CGI gebruikt worden in de film. Dit is naar buiten gebracht door de acteurs in een live interview met Xbox. 

Michael Fassbender, de acteur die de assassin Aguilar speelt, zal samen met zijn stuntman 95% van de stunts in de film daadwerkelijk uitvoeren. De stunts bestaan uit een grote hoeveelheid parkour en jumps. In enkele video’s van de film die naar buiten gebracht zijn, waren al een groot deel van de stunts te zien. Sommige zien er behoorlijk heftig uit, dus het is redelijk onverwacht dat er weinig CGI aan te pas komt. Een video van gisteren, op YouTube geplaatst door 20th Century Fox, laat zelfs de bekende leap of faith zien. Ook de leap of faith is uitgevoerd door de stuntman.

Er wordt steeds meer bekend gemaakt over de Assassin’s Creed film en het is duidelijk geworden dat de film een andere kant op wil gaan dan de game serie. Ze blijven wel trouw aan het concept van Assassin’s Creed, maar geven er een eigen draai aan. Het is daarom nog steeds afwachten wat het uiteindelijke resultaat zal zijn.

Assassin’s Creed is vanaf 5 januari 2017 te zien in de Nederlandse bioscopen.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek