Bekijk de eerste Assassin’s Creed film trailer

De Assassin’s Creed filmtrailer lijkt er echt aan te komen: de eerste filmtrailer werd vannacht tijdens de talkshow van Jimmy Kimmel voor het eerst aan het publiek getoond. Bekijk hem hier beneden!

Michael Fassbender (bekend van o.a. Prometheus en Inglourious Basterds) vertolkt de rol van Callum Lynch, een jongeman die, door middel van een machine bij Abstergo Industries (het bedrijf dat we uit de games kennen), de herinneringen van zijn voorvader Aguilar te zien krijgt. Hij komt erachter dat zijn voorvader deel was van een geheim genootschap van huurmoordernaars en beleeft de avonturen van Aguilar alsof hij ze zelf beleeft. De storyline lijkt op het eerste gezicht op die van de originele Assasin’s Creed game, maar in hoeverre de verhaallijnen parallel aan elkaar lopen wordt pas duidelijk als we de film gezien hebben. De makers zelf hebben in ieder geval aangegeven dat het verhaal in de film niet gebaseerd is op een specifieke AC game.

Naast Michael Fassbender speelt ook de Franse Marion Cotillard (bekend van o.a. The Dark Knight Rises en Inception) een rol in de film. De trailer eindigt met een releasedatum van de film: 21 december 2016. In Nederland zal de film echter pas op 22 december 2016 verschijnen.

De reacties op de eerste teaser, die een aantal maanden terug verscheen, waren gemengd. Ook op de trailer wordt veelal niet heel positief gereageerd, maar met de reputatie van gameverfilmingen in het achterhoofd, is dat ook niet zo heel gek…

Ook de filmposter is vannacht openbaar gemaakt. Bekijk hem hieronder:

assassin's creed movie poster

De Assassin’s Creed film verschijnt vanaf 22 december in de bioscopen. Wat vind jij van de eerste trailer? Heb je vertrouwen in de film of wacht je de recensies af? Laat het weten in de comments!

Tags

Over: Regenboogworstje

In het dagelijks leven staat deze 21-jarige student Kunstgeschiedenis bekend als "Quintly", maar op de digitale snelweg rijdt deze jongedame in een voertuig dat het kenteken "Regenboogworstje" draagt. De Worst gamet al sinds het begin van haar bestaan en haar favoriete titels zijn Dragon Age: Origins en The Elder Scrolls IV: Oblivion.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek