Assassin’s Creed: Identity nu verkrijgbaar in de Appstore

Identity Smartphone

Ubisoft heeft een nieuwe Assassin’s Creed uitgebracht voor smartphones en tablets. De game is nu te downloaden via de iTunes Appstore. Android gebruikers zullen nog eventjes moeten wachten. Voor een bedrag van €4,99 ben jij al een eigenaar van je eigen mobiele sluipmoordenaar.

In deze game kun jij je eigen assassin maken om vervolgens de Italiaanse steden (on)veilig te maken. Jij kunt je assassin op de volgende manieren aanpassen:

  • Kies een class: je hebt de keuze uit Berserker, Shadow Blade, Trickster en Thief.
  • Pas je assassin aan: gebruik loot, kies outfits en wapens , zoals epische zwaarden en de iconische hidden blade.
  • Evolueer je assasin van NOVICE naar MASTER.

De game is heel erg identiek aan die op de PC of console versies. Je hebt alle vrijheid tot beweging. Rennen, springen, klimmen en van een toren afspringen in een hooibaal. Het is allemaal mogelijk via jouw smartphone. Er zijn ontelbare quests aanwezig in de game die er voor zorgn dat jij nieuwe gebieden vrij speelt en toegang krijgt tot honderden soorten items. De besturing is zoals we gewend zijn mobiele games, tikken om te bewegen en twee virtuele stick controllers. Heb jij een gamepad? Goed nieuws. Die werken namelijk ook met dit spel.

Heeft deze game jouw interesse gewekt? Bezoek dan snel de Appstore om deze game aan te schaffen. Let er wel op dat je minimaal iOS 7 op jouw apparaat moet hebben staan en dat je over een iPad 3 of nieuwer, of een iPhone 5 of nieuwer beschikt om het spel te kunnen draaien.

Hier mee zullen de Assassin’s Creed fans het moeten doen dit jaar. Er zal namelijk geen PC of console versie van de serie verschijnen dit jaar. Heb je deze game al geprobeerd op jouw smartphone of tablet? Laat ons dan even wat jij er van vond!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek