Assassin’s Creed IOS game bijna hier

Assassin's Creed Identity

Dat er nog geen grootse Assassin’s Creed game is aangekondigd voor dit jaar betekent niet dat er helemaal niks uit deze serie zal gaan uitkomen. Naast Assassin‘s Creed Chronicles heeft Ubisoft bekend gemaakt dat de mobiele game genaamd ”Identity” deze maand nog te spelen zal gaan zijn!

De game, die een soft-launch gehad heeft in september 2014, staat nu bekend als de eerste Assassin’s Creed Action-RPG game voor jouw mobieltje. Alhoewel deze niet de eerste mobile game is van de serie. Je kunt in deze game je eigen personage maken en instellen zoals jij dat zelf wilt. Je hebt natuurlijk wel een selectie aan classes zoals Berserker, Shadow Blade, Trickster en Thief. Je stuurt jouw zelfgemaakte personage naar de Renaissance in Italië, hetzelfde tijdstip als de 2009 console game Assassin’s Creed II.

Je kunt volledige controle nemen over jouw assassin met een virtuele analoge stick of een tap-to-movi functie waarbij je direct een uitgebreide uitleg krijgt over hoe dit precies werkt. De game zal 25 februari uit gaan komen voor IOS toestellen met IOS 7 of hoger. Hij zal 5 dollar gaan kosten. Er is momenteel nog niks bekend over een Android of Windows Phone versie van de game. Ubisoft zal dit jaar geen grote AC game uit gaan brengen, maar is wel bezig aan een verhaallijn die zich af gaat spelen in Egypte. Deze Creed game zal ergens in 2017 speelbaar zijn. Wel kan je vanaf februari de volledige Assassin’s Creed Chronicles serie downloaden. Last but not least is er nog een film onderweg, die in december op het grote doek zal verschijnen!

Als er één game is die flink releases krijgt, dan is het toch wel Assassin’s Creed. Wat is jouw favoriete game van deze hele lange reeks? Laat het ons weten in de reacties, wij zijn benieuwd naar wat jij te zeggen hebt!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek