[UPDATE] Assassin’s Creed Odyssey gelekt?

ACO

[update] De game is inmiddels aan aangekondigd door Ubisoft. Meer informatie tijdens E3!

Het duurt niet lang meer tot de E3 van start gaat en ontwikkelaars en uitgevers eindelijk mogen onthullen waar ze mee bezig zijn. Ubisoft zal zoals gewoonlijk ook aanwezig zijn met een persconferentie. Gaan we een nieuwe Assassin’s Creed zien? Misschien wel!

De titel, Assassin’s Creed Odyssey klinkt ons niet vreemd in de oren. De titel zou namelijk al eerder zijn voorgesteld en ‘gelekt’ zijn, niet heel erg lang na de release van Origins. Deze titel lijkt bevestigd te worden door een gelekte afbeelding van een sleutelhanger.

A C O

We zien een duidelijk logo voor de volgende Assassin’s Creed game alsmede de subtitel: Odyssey. De sleutelhanger en het logo lijken een spartaanse helm te zijn wat duidt op een Assassin’s Creed game in het oude Griekenland. De naam Odyssey past natuurlijk ook in deze setting. Het zou dus totaal niet vreemd zijn als we volgende maand deze naam opnieuw voorbij zien komen tijdens Ubisoft’s E3 persconferentie.

Het oude Griekenland kent een uitgebreide geschiedenis waar Ubisoft een hoop mee kan spelen in de franchise om zo de Assassin’s te plaatsen in de mythologie. Kijk jij uit naar deze game in een misschien wel Griekse setting? We zullen nog even moeten wachten tot Ubisoft de game gaat onthullen. Misschien wel over minder dan twee weken! Zodra het zover is lees je het bij ons terug.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek