Assassin’s Creed Odyssey – Launch Trailer

Assassin's Creed Odyssey

Bijna is het zover, de alweer de volgende editie in de Assassin’s Creed franchise staat voor de deur. In Assassin’s Creed Odyssey zal je de keuze hebben om te spelen met twee verschillende personages. De formule van de game zal identiek zijn aan die van Origins.

Odyssey speelt zich af in het oude Griekenland tijdens de Peloponnesische oorlog tussen Sparta en Athene. Jij kruipt in de huid van Alexios of Kassandra, een huursoldaat met Spartaans bloed. Je bent door de familie tot de dood veroordeeld. Het is aan jou om jouw verhaal als outcast te veranderen tot een legendarische held.

Assassin’s Creed Odyssey zal vanaf 5 oktober verkrijgbaar zijn voor Playstation 4, Xbox One en Windows Pc. Spelers die de Gold Edition, Ultimate Edition, Medusa Edition, Spartan Edition, of Pantheon Edition op pre-order hebben staan mogen al vanaf 2 oktober aan de slag met de nieuwe Assassin’s Creed.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek