Assassin’s Creed Origins’ gratis DLC en Season pass onthuld

Assassin's Creed Origins

Ubisoft heeft eindelijk de post-launch plannen onthuld voor Assassin’s Creed Origins. De game krijgt twee grote expansions na de oktober release. Dit is buiten nog een aantal kleine DLC, waarvan sommigen vrij zullen zijn. 

De twee grote updates zullen The Hidden Ones en Curse of the Pharaohs gaan heten. De eerste expansion zal in januari 2018 uit gaan komen. Hij zal zich een aantal jaren na de Origins game afspelen als de hoofdrolspeler in een clash terecht komt met de romans in een nieuw gebied. De tweede zal iets meer gebaseerd zijn op mythes. Hierin zul je mysterieuze beesten zoals Anubis Warriors, Scorpio’s en meer tegenkomen. Je onderzoekt de vloek die rust op het gebied, waardoor dode leiders weer tot leven komen. De tweede expansion zal in maart 2018 speelbaar zijn.

De twee story expansions zijn onderdeel van de Origins season pass. Deze kost veertig Euro. Hier zullen ook twee kleinere DLC bij zitten, die beiden komen met nieuwe outfits en wapens. Ook zitten er 500 in-game credits bij en een exclusief wapen voor pass houders. De Gold editie en Steelbook editie hebben beiden de season pass erbij zitten. De game zal ook veel gratis content krijgen…

Hier zit bijvoorbeeld een side-story bij, een stuk gebied, een foto mode en educatie-mode en een Horde mode waarin je in een gladiator arena moet vechten tegen waves aan vijanden. Recentelijk postte Ubisoft ook de systeemeisen voor AC: Origins’ PC playerbase. De game komt al snel uit, op 27 oktober om precies te zijn! Hij zal speelbaar zijn op de PC, Xbox One en Playstation 4.

Ga jij Origins spelen? Laat het ons weten in de reacties hier beneden! Wij zijn benieuwd naar jouw mening. Verwacht van ons een toffe review heel kort na de launch.

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek