Assassin’s Creed Origins krijgt new game plus mode

assassin's creed origins new game plus

de Ubisoft game Assassin’s Creed Origins krijgt een new game plus mode. In een reactie op een vraag van een fan, reageerde Dominik Voigt, community manager van Ubisoft, dat new game plus er aan komt. 

Zo zal dus ook binnenkort meer informatie volgen. Op dit moment is verder nog weinig bekend over de nieuwe mode en hoe deze er uit gaat zien. New game plus modes voegen meestal een wat hogere moeilijkheidsgraad toe. Daarnaast vaak wat andere tweaks die het opnieuw spelen van de game wat leuker maken. De aankondiging van new game plus mode komt vlak na de launch van het recente DLC pack. The Hidden Ones verscheen onlangs voor PS4, Xbox One en PC. De DLC draait vooral om het verhaal dat meer laat zien over de Assassin Brotherhood.

new game plus assassin's creed origins

Het verhaal speelt zich vier jaar na de gebeurtenissen van de originele verhaallijn van de main game af. Spelers zullen naar het nieuwe Sinai Peninsula gebied moeten afreizen om daar verder onderzoek te doen naar een ruzie tussen rebellen en de Romeinse bezetting. Een volgend DLC pack is ook al aangekondigd. The Discovery Tour komt op 20 february uit en zal er voor zorgen dat story quests en combat uitgeschakeld worden waardoor spelers op hun gemak op een ontdekkingsreis kunnen gaan om zo zonder gestoord te worden de geschiedenis van Egypte te achterhalen.

De game zal daarnaast gratis updates blijven krijgen. Zo komen er regelmatig nieuwe quests, wapens en laatst bijvoorbeeld nieuwe Heka chest spullen. Assassin’s Creed Origins was op zichzelf al een vrij lang spel. De gemiddelde speler zegt zo’n 60 uur over de game te doen. Met de DLC packs zal dat waarschijnlijk veel langer zijn. Gelukkig kreeg de game goede reviews en verheugen de meeste spelers zich op meer van Assassin’s Creed Origins. Vandaar dus ook waarschijnlijk de New Game Plus mode

Tags

Over: Nicholas North

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek