Assassin’s Creed: Origins Launch Trailer

De Launch Trailer van Assassin’s Creed: Origins is op YouTube geplaatst. De video is door het YouTube-kanaal van PlayStation geplaatst. In de trailer wordt het verhaal van de assassin verteld in de vorm van hiërogliefen. Daarnaast worden alle onderdelen van de gameplay even kort belicht. We zien bijvoorbeeld onderdelen van de combat, het onderwater zwemmen, de gladiatoren kooi en het afglijden van de piramide.

Update: Er is nog een tweede launch trailer verschenen. De eerste launch trailer heet Legend of the Assassin en de tweede Ancient Egypt Awaits. De tweede trailer kun je hieronder bekijken:

Het duurt nog maar enkele dagen voordat we Assassin’s Creed: Origins kunnen gaan spelen. Vrijdag is namelijk de launchdag. Voor de PC-gamers die zeker willen weten of hun systeem sterk genoeg is voor de game staan in dit artikel de systeemeisen.

Assassin’s Creed: Origins wordt gereleased op 27 oktober voor de PS4, Xbox One en PC.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek