Assassin’s Creed Origins Trailer DLC

Assassin's Creed

De game is al een dikke drie maanden op de markt en krijgt binnenkort zijn eerste uitbreiding. Bij een nieuwe release hoort natuurlijk ook een trailer, deze heeft Ubisoft vandaag gepost. De trailer laat de setting van de expansion zien.

The Hidden Ones, zoals de nieuwe uitbreiding heet, heeft een story-driven verhaal die meer dingen duidelijk maakt over de Assassins Brotherhood.

De trailer zit vol met aspecten die te maken hebben op het verhaallijn en omgeving.

Het verhaal hervat zich vier jaar na de evenementen van Assassin’s Creed Origins en neemt de spelers mee naar een nieuwe regio.

Op Sinai Peninsula speelt het conflict tussen de rebellen en de Romeinse macht zich af.

Dat is nog niet alles!

Met deze toevoeging komen er natuurlijk nieuwe items bij kijken. Denk bijvoorbeeld aan nieuwe outfits, twee nieuwe legendarische wapen sets, verschillende mounts en enkele nieuwe wapens. De level cap wordt ook verhoogd naar 45. Mensen die in bezit zijn van de seizoenspas zullen “The Hidden Ones” gratis verkrijgen, ook is de uitbreiding los te kopen voor €10,-

Volgende uitbreiding voor Assassin’s Creed?

Met de seizoenspas komt er niet één uitbreiding bij kijken maar meerdere. The Curse of Pharaohs zal de eerst volgende uitbreiding zijn voor het spel. Deze staat op 6 maart gepland en zal voor een €20,- euro los te koop zijn. Mensen die in bezit zijn van de season-pass zullen deze ook gratis krijgen.

Tags

Over: Joel Lemmrich

Het is de jongen Nephilim van het internet. Ook bekend als HBO drop out omdat ik dedicated aan gamen ben. Streamen is een nieuw ding waar ik mee bezig probeer te zijn maar dat gaat moeilijk in deze harde wereld. See you online.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek