Assassin’s Creed Rogue Remastered krijgt een release date

Assassin's Creed Rogue

Ubisoft heeft de release date van Assassin’s Creed Rogue Remastered bekendgemaakt. De game zal op 20 maart 2018 verschijnen voor de PlayStation 4 pro, PlayStation 4, Xbox One en Xbox One X.

Assassin’s Creed Rogue Remastered zal uitkomen met alle downloadable content die verschenen is voor de originele game: twee bonus missies (The Armor of Sir Gunn Quest en The Siege of Fort de Sable), evenals de Master Templar en Explorer packs. Deze packs bevatten wapens, customisation items en speciale outfits, inclusief Bayek’s legacy outfit uit Assassin’s Creed Origins.

Aanvankelijk werd Assassin’s Creed Rogue uitgegeven in 2014 voor de PlayStation 3 en Xbox 360. Assassin’s Creed Rogue vertelt het unieke verhaal van Shay Patrick Cormac, een jong en dapper lid van de Assassin’s Creed Brotherhood, die een donkere transformatie ondergaat van een Assassin naar een grimmige en toegewijd Tempelier die zijn voormalige broeders achterna jaagt. De game zal de spelers mee op reis nemen van het prachtige New York City naar de Wild River Valley en de ijskoude wateren van de Noord Atlantische Oceaan.

Deze remaster is gemaakt door Ubisoft Sofia, de studio die ook de originele versie van Assassin’s Creed Rogue heeft ontworpen. Deze remaster verrijkt de current-gen catalogus van de franchise verder. De game zal in 4K gaan schitteren op de PlayStation 4 Pro en Xbox One X en in 1080p op de PlayStation 4 en Xbox One. Met dank aan de hogere resolutie, verbeterde environment rendering, visuele effecten en textures zal Assassin’s Creed Rogue Remastered een mooiere en meer meeslepende game ervaring aanbieden die fans van de serie evenals nieuwe spelers uitnodigt om de avonturen van Shay in de 18e eeuw van Noord Amerika te gaan ontdekken, of opnieuw te ontdekken. 

Hoe denk jij over deze remaster? Ga jij hem (opnieuw) spelen of wacht je liever op een echte nieuwe game? Laat het ons hieronder weten. Wij horen het graag.

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek