Atari komt met een nieuwe console, de Ataribox

Ataribox

De CEO van Atari, Fred Chesnais, heeft in een interview met GamesBeat bekendgemaakt dat ze aan een nieuwe console werken. Het project is een retroconsole die gebaseerd is op PC-technologie. De naam van de console is de Ataribox. Hiermee lijkt Atari in te spelen op het succes van de NES Classic Edition.

De CEO van Atari heeft in een interview bekendgemaakt dat het bedrijf weer mee gaat doen in de hardwarebusiness. Het bedrijf werkt namelijk aan een nieuwe console, die waarschijnlijk de Ataribox gaat heten. Er is nog bijna niks bekend over de nieuwe console. Het enige wat we weten is dat de console gebruik zal maken van PC-technologie. Er zal hoogstwaarschijnlijk snel meer nieuws volgen over dit project.

YouTube-video

Het gerucht dat Atari aan iets nieuws zou werken, kwam al eerder naar boven door onderstaande video. Deze video is een à twee week geleden geplaatst en liet een nieuw product van Atari zien. Veel mensen geloofden echter niet dat dit daadwerkelijk nieuws was en geen nep gerucht. We weten nu echter dat de video echt is, doordat de CEO van Atari de informatie in de video bevestigd heeft.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek