Attack on Titan 2: Verschil in graphics tussen PC en Switch

Attack on Titan 2

Attack on Titan 2 wordt in het westen gereleased op 20 maart op meerdere platforms. Om je te helpen bij je keuze kun je in onderstaande video het verschil in graphics zien tussen Nintendo Switch en PC.

Het lange wachten op Attack on Titan 2 komt bijna tot een eind. De game staat namelijk gepland voor release op 20 maart 2018. Dit betekend dat hij morgen wordt uitgebracht. De game zal beschikbaar zijn op verscheidene platforms waaronder Nintendo Switch en PC. Indien je er nog niet over uit bent op welk platform je de game wilt gaan spelen kan bovenstaande video je wellicht helpen kiezen. In de video worden namelijk de graphics van de game op PC vergeleken met de graphics op Nintendo Switch. Hierbij is al te zien dat de PC versie betere effecten, belichting en animaties heeft. Tevens is de PC versie te spelen met 60fps terwijl de Switch versie maar tot 30fps gaat. Daar staat wel tegenover dat de Switch versie spelers de mogelijkheid geeft om overal waar ze maar willen te spelen.

Online multiplayer

Eerder dit jaar is al bekend gemaakt dat de game een nieuwe online multiplayer modus zal hebben. Hierin nemen twee teams van vier Scouts het tegen elkaar op. Hierin is het mogelijk om individueel punten te behalen, maar samenwerking speelt ook een grote rol. Indien je hier meer over wilt weten kun je dit hier teruglezen.

Attack on Titan 2 wordt uitgebracht op Nintendo Switch, Windows, PlayStation 4, PlayStation Vita en Xbox One. Voor welke platform ga jij deze game kopen?

Tags

Over: Milkybum

Hi! Ik ben Roxanne. Sinds kort ben ik redactrice bij intheGame.nl Dit doe ik naast mijn vaste baan als woonbegeleider in een maatschappelijke opvang. Mijn vrije tijd spendeer ik graag aan mijn katten, gamen en yoga.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek