Attack on Titan seizoen 2 komt lente 2017

Attack on Titan

Attack on Titan, de anime waarvan het eerste seizoen een zeer grote hit was, krijgt een tweede seizoen. Dit was natuurlijk al bekend, maar nu hebben we ongeveer een indicatie van wanneer we dit tweede seizoen precies kunnen gaan kijken.

Seizoen één liep in 2013 af en ondanks de hoge populariteit liet ook maar enig nieuws over een tweede seizoen heel lang op zich wachten. Nu weten degenen die de manga lezen natuurlijk wel hoe het verder gaat, maar voor de mensen die alleen maar de anime kijken duurt dit wachten natuurlijk zeer lang. Bepaalde redenen voor het lange wachten zijn natuurlijk budgetkeuzes. Het team van Attack On Titan werkte ook nog aan andere anime zoals: Kabaneri of the Iron Fortress, waarvan je hier een stukje over de serie kunt lezen.

Volgens CrunchyRoll was de aankondiging van het tweede seizoen van Attack on Titan al eerder gemaakt tijdens het Attack on titan en Attack on Titan Junior High festival bij één van de live-reading events. Maar nu weten we het helemaal zeker. We kunnen seizoen twee bekijken vanaf de lente in 2017. Dit is natuurlijk nog vet lang voor de echte fans maar voor de mensen die de serie nog niet gezien hebben is dit misschien wel een goed moment om te gaan beginnen!

Er is ook een Attack on Titan video game in development door Omega Force, het team achter de Dynasty Warriors series. Deze game is gebaseerd op het eerst seizoen van de anime en laat spelers kennis maken met de 3D manoeuvre gear. Deze game zal in augustus ergens verschijnen in Europa en NA.

Kijk jij uit naar dit tweede seizoen van Attack on Titan? Laat het ons weten in de reacties hier beneden! Wij zijn benieuwd naar jouw mening en/of ervaring met het eerst seizoen.

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek